Project aanmaken

Een project is een, in de tijd en middelen begrensde, activiteit om iets te creëren. Het onderscheidt zich door zijn eenmalige karakter van een programma of proces. Een project wordt meestal in samenwerking met verschillende teamleden uitgevoerd. Binnen Migreat! kan een project meerdere tijdlijnen bevatten bijvoorbeeld een Ontwikkel tijdlijn en een Productie tijdlijn. Een project binnen Migreat! kan meerdere producten bevatten die van “oud” naar “nieuw” gaan.

Om een project aan te maken binnen Migreat! volgt u de volgende stappen:
1) Klik op projecten op de linker menu balk en klik op “Aanmaken Project”
1 - Aanmaken Nieuw Project
2) Selecteer de organisatie en het programma waar het project onder valt, en geef het project vervolgens een herkenbare naam
2 - Aanmaken Nieuw Project
3) Selecteer eventueel een bestaand template voor een project (als u gebruik maakt van deze optie wordt er automatisch een baseline tijdlijn aangemaakt die start op de opgegeven datum)
3 - Aanmaken Nieuw Project
4) Klik op “Toevoegen” en uw project wordt aangemaakt met een “baseline” tijdlijn die start op de opgegeven datum.

Uw project is nu aangemaakt en is klaar om mee aan de slag te gaan. U kunt het project terug vinden middels het linker menu en dan projecten of onder de aangegeven organisatie.
Binnen dit project kunt u als u een template heeft gebruikt projectleden of extra tijdlijnen gaan toevoegen. Ook is nu de mogelijkheid ontstaan om producten die bij het project horen te koppelen.

Leave a Comment


Meer vacatures: